Pulsul fetei din lift accelera pe măsură ce în liniște se auzea un zangănit de lanțuri. Părea speriată și ochii aproape că lăcrimau. Încă 8 etaje de teroare. Încă 7.

Aproape că am uitat că era un joc. Că o actriță încerca să pună în scenă o tipologie întânită des în viață, un test pentru declanșare de emoții.

Așa a început lansarea Academiei C.L.A.R, singura academie pentru dezvoltare personală și relațională. Și am primit destule întrebări despre această nouă entitate încât să îmi dau seama că răspunsul la „de ce această Academie?” rămâne încă greu de sintetizat într-o propoziție. 

După ani de terapie și proces C.L.A.R, îmi e din ce în ce mai dificil să explic un traseu care iți schimbă perspectiva asupra realității, în care te cureți de traume, amintiri, proiecții, bagaje.

Și mai greu însă e să iei toate aceste necunoscute și să le împachetezi într-un eveniment care “să exprime”.

Să exprime peste 10 ani de cercetare ai Alinei Căprioară. Peste 5 ani de când C.L.A.R există pe buzele tuturor ca brand. Peste 1 an de când au încolțit diversele lui ramificații.

Cum am ajuns la pulsul fetei din lift? (*în care am reprezintă o întreagă echipă).

Am imaginat o după-amiază de vineri în care oamenii s-ar fi adunat să asiste la un eveniment fără nicio legătură cu ei, gata să soarbă o gură de spumant și să o șteargă spre viața lor. Și am pus peste acest scenariu o lentilă conștientă, liberă, autentică…..responsabilă. O lentilă prin care să te poți simți frustrat, incomod, trist, enervat. Sau poate chiar bucuros, fericit. Sau vinovat.

Am introdus în ecuație un “trebuie” atât de falsificator al relațiilor noastre și conveniențe sociale care ne fac să mimăm trăiri, în fiecare zi.

Iar toate aceste cuvinte mari și întortocheate au fost decodate de Alina, puse în contexte personale sau de business și periate ușor prin metoda C.L.A.R.

Pentru că această Academie nu e doar despre ce este, sau a fost, ci mai ales despre ce poți fi după ce înțelegi de ce faci unele alegeri, de ce privești viața într-un anume fel, ce te-a modelat, ce te ghidează, și cât de liber poți fi atunci când te înțelegi.

Ca fiu, fiică, șef, șefă, părinte, colegă, soț, soție, om.

Pentru a te înscrie în Academie – alinacaprioara.ro

Pentru a înțelege mai bine ce face și cu ce se ocupă- Academia C.L.A.R

Proiect: organizare eveniment, strategie comunicare, producție publicitară, branding, conținut video, copywriting, web-development, web-design.

Echipa: Oranjeria, C.L.A.R, Bogdan Vetu, Let’s business, MG Smart Context, ArtCut Design, ProfiCopy, ISSCO. 

Special thanks : Ramona PetracheAndreea Ghidalovici, Răzvan Rotariu și Mateo.