De ce ne plac atât de mult piesele “sur mesure”? Fie că e vorba de haine, cosmetice, parfumuri sau mobilier? Pentru că reflectă personalitatea, pentru că te “vezi” și te simți în obiect, pentru că nu cumperi doar un material ci o stare de spirit, o extensie a ta.

Deși obiectele rămân obiecte,  ne folosim de ele în fiecare zi, le investim cu puteri, magice uneori.

Cam așa s-a întâmplat și atunci când am dat peste mobilierul personalizat Elitemob. De la show-room-ul în care te întâmpină piese delicate, design original, materiale de calitate, până la energia lucrurilor și modul în care ele ajung la tine acasă.

Sunt convinsă că ce se întâmplă la Elitemob ține de vocație și de obsesia detaliului. Piesele sunt recognoscibile oriunde ai aintra. Le simți de la distanță și detectezi parfumul lor aparte. 

Povestea mobilierului de la Oranjerie a început cu visul. Și nu cel frumos și aparte, măreț….ci acela în care, la propriu, ai visat ce și te aștepți ca cineva să producă. Ceea ce e destul de greu când tot ce poți să exprimi este “ alb, în jur de alb, mare dar nu prea, aproape modern dar totuși clasic, nici mare dar nici mic”. 

Dar Dana știe să preia aceste explicații și să le transforme în materiale, culori, finisaje, butoni, pal, dimensiuni. Și parcă începe să prindă contur. 

Urmează simularea 3D și panica lui “iese așa? Dar aici o să fie loc? Sigur asta e culoarea?”, câteva poze din producție și ziua marelui montaj. 

În urmă rămâne mirosul de nou, senzația că ai găsit piesa perfectă și un zâmbet mare pe față.

Pentru că mobilierul nu e doar lemn sau pal, stofă și butoni. Un scaun te susține în fiecare zi, masa e suportul ideilor, a prânzului pe fugă, a întâlnirilor productive, iar biroul devine inspirație de zi cu zi.