Câți oameni să fie oare în acest Bacău care să fie vectori ai schimbării? Câți oameni care pot da acestui oraș cunoștințe, timp, expertiză, valoare pentru a-l crește și a crește în el așa cum ne-am imaginat.

100 a zis Fundația Comunitară! 50 de oameni activi, colaboratori, implicați în comunitate, pe care i-am invitat împreună cu un partener, o persoană pe care la randul lor au investit-o cu titlul de Creator de Valoare pentru Bacău.

Și așa au apărut, 2 câte 2, la Centrul Geroge Apostu unde într-un eveniment de networking și community building am adunat vectorii de schimbare ai Bacăului.

Sport, cultură, tineret, antreprenoriat, arii pe care Fundația Comunitară le crește, în care investește, pentru care creează granturi și proiecte care să creeze comunitatea băcăuană, așa cum vrea ea să se creeze, așa cum ne dorim cu toții să fie.

Ce e urgent și ce e important în Bacău? Ce trebuie și ce avem nevoie să facem?Și mai ales cine sunt cei care își asumă lucrurile de mai sus?

CV pentru Bacău a fost un eveniment care a pus pur și simplu pe tapet nevoile reprezentanților comunității, nevoile celor care deja angrenează în jurul lor oameni, resurse, care vor să construiască din ce în ce mai mult.

Iar Fundația comunitară Bacău le-a oferit cadrul pentru discuții, idei, acorduri și un “speed dating”….cu valoare.

Un Eveniment care încheie un 2018 implicat și anticipează un 2019 efervescent.