Fundația Comunitară Bacău anunță demararea proiectului Creatori de valoare pentru Bacău. Valoarea totală a proiectului este de 28055 RON, din care valoarea cofinanțării Consiliului Județean Bacău este de 25249,5 RON. Proiectul a demarat la data de 17 august 2023 și se  va desfășura până pe 17 noiembrie 2023. 

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea sustenabilă și durabilă a culturii dintr-o perspectivă integrativă împreună cu educația, cultele, turismul, mediul de afaceri, inclusiv colaborarea inter-regională și cooperarea trans-națională cu băcăuanii de pretutindeni, menită să construiască argumente pentru stima de sine a comunității băcăuane.  

Obiectivele specifice sunt: Dezvoltarea de manifestări culturale cu focus pe contribuția culturală a băcăuanilor (Gală C.V. pentru Bacău); Documentarea în două hărți cu impact vizual  a creatorilor de valoare (persoane, organizații, proiecte) pentru Bacău, menite să fie CV-ul Bacăului în lume.   Principalele rezultate anticipate sunt: o conferință de lansare cu minim 25 de participanți, organizarea Galei CV pentru Bacău, realizare a două hărți cultură –  Bacăul cultural si Diaspora culturală a Bacăului, realizare 2 podcasturi pe teme culturale. 

Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Bacău prin Programul finanțărilor nerambursabile din bugetul propriu pentru anul 2023 conform Legii nr. 350/2005.         

Pentru alte informații puteți trimite email la adresa contact@fundatiacomunitarabacau.ro